Taas likka nukku yön levotonta unta. Alkaa univelat käydä kropan ja mielenpäälle. Mulla on pinna nyt tosi tiukassa. Mun tarvis saada nukkua kunnolla univelkaa pois,saattais tehdä hyvää ja sen jälkeen mun kanssa olis varmasti helpompi elää.

              kk.jpg

 

Sadepäivät on ihania,ei ole liian kuuma. Harmittaa kuitenkin,ettei päästy likan kanssa ulkoileen tänään. Raitisilma olis voinu saada ihmeitä aikaan. 

Mun mielipiteet ja ajatukset on viimeaikoina vaihdellu laidasta laitaan ja tunteetkin heittelee aivan hitokseen. Välillä vihaan,inhoon ja sitten olenkin taas ihan normaali. Mielialanvaihtelut on ihan jäätäviä.

Päätin,että jos joku tätä blogia joskus tulee lukemaan,niin  alan julkaista omia kuvia,omasta elämästä. Blogi saattaisi lähteä sillä uusille urille. Eihän blogi ole ollutkaan pystyssä,kun vasta viikon,mutta alku on ainakin ollut aika mietepainoinen. Toisalta siihenhän tarkoitukseen tämän perustinkin. Ihmisellä pitää olla jotain omaa ja jotain virikettä.

Kilpirauhaskokeen tulokset oli tullu. En nyt saanu selvää niistä,eikä saanu oikeen neuvonnan virkailijakaan,joten sain ajan lekuriin. Juhannusviikolla,aatonaattona. Sen jälkeen aloitan elämäntaparemontin uudelleen taas hieman viisaampana. En sen takia,että en olisi itseeni tyytyväinen ulkoisesti,vaan ihan terveydellisistä syistä. Olen kuitenkin ihminen,joka ei tee mitään turhaan. Jos minun kilpirauhasissani on jotain vikaa,en aloita mitään ennenkö saan lääkkeet ja homman kuntoon. Syön suhteellisen terveellisesti jo nyt eli pääasia olisi,että olokevenisi ja olisi helpompi olla,mutta jos sitä ei yrityksistä huolimatta tapahdu,se on turhaa niin kauan kun kehopistää vastaan.

              large.jpg