Kello vaan tikittää ja aamukahvi tuoksuu. Kaikki muut nukkuu ja on nukkunukkin koko yön. Mä en oo nukkunu silmäystäkään,mutta nyt mua ei oo painajaiset valvottanu. En vaan saa nukutuksi. Nautin myös tästä hiljaisuudesta,joka täällä vallitsee. Tekee ihan hyvää olla vaan ja kuunnella hiljaisuutta. Tässä taloudessa on hiljaista niin harvoin,että sitä melkein unohtaa miltä se hiljaisuus kuulostaa. Aamukahvikin maistuu paremmalle,kun sen saa juoda kaikessa rauhassa.

               pinup.jpg

Olen ehkä kajahtanut,mutta ostelen jo joululahjoja,vaatehuoneessa on säkki niitä pullollaan. Nyt kuolaan täällä jo joulukoristeita. Rakastan joulua! Sääli,että se on vaan kerran vuodessa!! Mutta se ei ole syy miksi tilailen jo alkuvuodesta asti lahjoja,vaan se on puhdas säästötoimenpide. Joulun on suurta rahastuksen aikaa ja sen huomaa lokakuusta eteenpäin. Tarjouksia ei oo missään muualla,kun ruokaosastolla. Kaikki on hinnoissaan,kun jouluhömpötys alkaa. Nyt alkuvuodesta lokakuuhun on ihan perustarjouksia joitten perässä juoksen. Dvd boxit,lahjatavarat yms. ovat usein tarjouksessa,mutta eivät olekkaan loppuvuodesta,joten säästö on huomattava.

Tänään aloitan elämäntaparemontin,mutta alotan sen paastolla. Keho lähtee käyntiin ja puhdistuu. Rasva alkaa palaa nopeempaa,kun keho on puhdistettu. Näin minulle sanottiin. Tiedä sitten onko siinä mitään perää. Ruokavalio tarvitsisi paaston jälkeen pistää täyteen remonttiin. Oon ihan hulluna merkkareihin ja en tiedä,kuinka pystyn elämään ilman niitä!?!!?!! Musta on tullut herkkuperse,mutta kaikkea ei voi saada,joten luovun sitten herkuista mielummin,kun lihoan enään grammaakaan ja on kokoajan niin raskas olokin,että huh!

Mut nyt tarvii alkaa tiskaa tuttipulloja. Sen jälkeen vois koittan nukkua! Palailemme pirteempinä!