Miksiköhän tähähn kirjoittamiseen alkaa nyt jo tulla pitkiä välejä? En tiedä. Arki ei kuitenkaan ole ihan niin kiirestä,vaikkakin likka kasvaa kovaa vauhtia ja järjestää minulle entistä enemmän tekemistä.

             nioxin.jpg

                                               (Kuva lainattu netistä)

Palasin kirjoitteleemaan oikeastaan siksi,koska minun tekee nyt mieli purkaa ärtymykseni johonkin. Raskauden ja synnytyksen myötä hiukseni ovat ohentuneet,myös stressi on ohentanut hiuksiani omalta osaltaan. Tuskailin hiusteni kanssa melkein vuoden,kunnes luin nettikeskusteluista ja blogeista,että on olemassa NIOXIN tuotepere. Ostin n.kuukausi sitten tätä paljon hehkutettua NIOXIN:ia ja pettymyksen maku suussani on enemmänkin,kuin hapan. Kitti eli paketti on ideana kiva,koska kaikkea(shampoo,hoitoaine,hiuksiin jätettävä hoitoaine) ei tarvitse lähteä ostelemaan erikseen,vaan kaikki tulee yhdessä paketissa. Tuote lupaa tuuheammat hiukset,hiusten katkeilu vähenee,hiuksia pitäisi lähteä vähemmän yms. Tuotetta käytetään 30pvä ja sinä aikana pitäisi huomata tuloksia.

TUOTTEEN PLUSSAT:

+ Kaikki löytyy samassa paketissa,helpottaa ostamista

+ Paketissa selkeät ohjeet

+ Hiuksia lähtee 30pvän päästä vähemmän

TUOTTEEN MIINUKSET:

- Aika tyyris

- Hoitoaineet eivät riitä 30pvää,vaikka kuinka säästeliäästi yrität käyttää.

- Hoitoaineet rasvoittavat tukkaa,joka on pesun jälkeisenä päivänä jo rasvainen

- Luvattuja tuloksia ei ole kuukauden käytön jälkeen havaittavissa,hiusten lähtöä lukuunottamatta.

Mulla on nyt tuolla kaapissa vielä yksi kitti 4:sta. aluksi minulle suositeltiin 3:sta. En saanut haluttuja tuloksia,joten kokeilen vahvinta hoitoa kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Jos tämäkään ei toimi,on tämä suuri kusetus,johon valuu viimeisetkin kotiäidin rahat!

Kerron kuukauden päästä kuin muijan käy!